Credit Referenties

Samenwerking met diverse overheids- medische en justitiƫle instanties hebben er toe geleid dat wij het onderscheidend vermogen bezitten om een breder dienstenpakket te kunnen aanbieden dan een gangbaar schoonmaakbedrijf.

Tot onze opdrachtgevers behoren ondermeer vastgoedbeheerders, kinderdagverblijven, tandartspraktijken, scholen, horecagelegenheden, gerechtsdeurwaarderskantoren, advocatenkantoren, Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) van appartementencomplexen, woningbouwverenigingen, welness-centers, sportclubs en een scala aan andere bedrijven uit het MKB.

One thought on “Credit Referenties

  1. Jimmy jung says:

    Even voorstellen ik ben Jimmy Jung en heb mijn eigen glazenwassers bedrijf.
    Een paar maanden geleden benaderde een klant mij om voor een pand in Amsterdam een offerte te maken om de ramen te lappen. Nu was dit geen probleem maar deze klant wilde ook een offerte hebben voor de schoonmaakwerkzaamheden maar schoonmaak is toch een vak apart en het wassen van ramen ook en daar weet ik wel alles van. Dus omdat ik deze klant wel van dienst wilde zijn vroeg ik of Creditdienstverlening Dit wilde doen omdat ik in het verleden al goed had samengewerkt met dit bedrijf omdat ze goed en netjes werk leveren en bovendien ze zich ook aan hun afspraak houden en flexibel zijn. En dat zijn nog de gewone normale dingen die je van een goed schoonmaakbedrijf mag verwachten. Maar daar buiten was de service die je vaak niet meer tegenkomt top. Deze klant was heel tevreden met de samenwerking. En daardoor was ik natuurlijk ook zeer tevreden en waarom omdat ik anders voor deze klant mijn klant voor schut zou staan. Nu heb ik mijn visitekaartje achter kunnen laten door de werkwijze van Creditdienstverlening want zo werkt dat. Creditdienstverlening bedankt en ik hoop dat we in de toekomst nog lang zullen samenwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *