Portiekonderhoud

Schoonmaak van portiek en trappenhuis
Schoonmaak van portiek en trappenhuis

Portiek of trappenhuis niet schoon? Wij helpen u graag!

Portiekonderhoud is een periodieke schoonmaak die vooral wordt ingezet voor VvE’s, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders. De naam zegt het al, het omvat alle schoonmaakwerkzaamheden met betrekking tot portieken.

De portiek is de eerste entree van huis of bedrijf. Ziet die er smerig uit dan kan dit ook meteen de sfeer van het bezoek bepalen. Een smerige portiek zorgt namelijk voor een vies, armoedig aanzicht, al is ziet de woning of bedrijf er van binnen schoon en netjes uit. Als de portiek wordt gedeeld met meerdere andere bewoners of bedrijven, kan het soms lastig zijn om te bepalen wie de portiek precies schoon maakt en schoon houdt. Het is namelijk een gemeenschappelijke ruimte; en geen privéterrein. Om er toch voor te zorgen dat het aanzicht schoon is, kan er gezamenlijk, met medebewoners of ondernemers van het pand, een specialist in worden gehuurd om de portiek regelmatig te onderhouden.

Bij het onderhoud van een portiek worden de entree, het trappenhuis en de openbare ruimte van het pand regelmatig onder handen genomen, zodat deze ruimtes er altijd representatief uit zien. Ook worden de ramen in deze ruimtes gewassen.

Vanwege de vakkennis en knowhow van Credit Dienstverlening is een portiek altijd bij in goede handen is.